1. |
Вибранська Н. В. Прийоми підвищення м'ясної продукції птиці в умовах взаємодії "генотип times середовище" / Н. В. Вибранська // Тавр. наук. вісн. - 1999. - Вип. 11, ч. I. - С. 179-182. - укp.Подано теоретичний і практичний матеріал щодо вивчення взаємодії факторів "генотип times середовище" в бройлерному птахівництві. Встановлено: за умов підвищення температури навколишнього середовища необхідно збільшувати концентрацію протеїну в раціонах курчат до 20 %. Це підтверджено показниками їх росту та м'ясної продуктивності. З метою зниження негативного впливу підвищення температури на продуктивність бройлерів необхідно в їх раціон включати цеоліти в кількості до 8 % (за масою), що дозволяє покращити продуктивність птиці, а також підвищити економічні показники їх вирощування. Індекс рубрикатора НБУВ: П682-65
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69225 Пошук видання у каталогах НБУВ
|